Home » 13 weekse fundament

13 weekse fundament

 

Ondernemende JIJ

  •  Jij wil starten met ondernemen of meerdere bronnen van inkomsten genereren?
  • Jij wil ondernemen, je verlangen en/of droom verwezenlijken?
  • Jij wil je leven inrichten, anders leren denken, en geld verdienen.
  • Jij hebt het gevoel na het bekijken en lezen van mijn website of persoonlijk contact dat wij samen verder kunnen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend, eerlijk en open gesprek.
  • Jij investeert graag 13 weken van jouw tijd om samen met mijn de ideale en persoonlijke succesformule te ontwikkelen.

 

Wat gaan wij doen?

Het volgende gaan we in 13 weken samen oppakken: de ideale kickstart of frisse nieuwe start van jouw bedrijf die de wereld of jouw omgeving en klanten gezonder en vitaler gaan maken!

Stap 1: Kennismaken
Een gesprek over wat jij wilt en wat ik jou te bieden heb. Is er een perfecte match? Dan gaan we verder werken aan het leren van succesvol ondernemen.
Zien we het beiden niet zitten nemen we afscheid en wensen we elkaar enorm veel succes!

Stap 2: Succesformule
In de vervolgstap gaan we aan jouw succesformule werken. Wat wil jij? Wat is je verlangen die je wil verwezenlijken?

Stap 3: Vormgeven

Hoe gaat jouw onderneming eruit zien. Wat is jouw waardig business verhaal, wat is je verlangen en wat zijn je doelen. Zo fantastisch mooi om daarmee bezig te zijn toch!

Stap 4Persoonlijke ontwikkeling
De meest belangrijke factor bij het ondernemen ben jezelf! De onderneming ben jij! Welke belemmeringen zijn er die jouw van succesvol ondernemen of van het bereiken van je doelen afhouden? Ondernemen is vanuit rust en stilte momenten succesvol maken en niet vanuit alleen maar meer werken. Je ontvangt prachtige inzichten hoe je door een andere manier van denken: van binnen naar buiten succesvol kunt ondernemen.

Stap 5Actie
Een ondernemer die niet tot actie komt zal geen succes behalen. Succes staat altijd voor jouw succes. Iedereen ervaart succes op een andere manier. Een ding staat vast: “actie” is noodzakelijk.

Stap 6Geld verdienen
Bij het ondernemen hoort geld verdienen. Heb je een verlangen dan behoor je geldbewust te worden. We gaan een vastomlijnd plan maken met daarin alle acties en je gaat bewust worden van geld verdienen en investeren. Dat maakt dat jij je verlangen kan verwezenlijk.

 

Mijn bedrijf heeft een kickstart nodig Meer informatie aanvragen