Home » Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Ben jij die persoon die het verlangen heeft naar meer vitaliteit maar je weet niet goed de balans te krijgen en /of te behouden.

Dan help ik je graag deze te herstellen door middel van persoonlijke coaching. Jouw vitaliteit is hierbij ons uitgangspunt. Op jouw weg naar vitaliteit word je door mij ondersteunt waarbij we ons richten op actie. Het gaat niet om lange gesprekken maar bewustwording en actie.

Presentaties

Twee keer per maand geef ik een presentatie gericht op balans tussen werk en privé. Wil je weten of persoonlijke coaching jou kan helpen vitaler te worden en alle ballen in de lucht te kunnen houden? Ik nodig je van harte uit om één van mijn presentaties bij te wonen.

Bal 1) Wacht voordat je je aanmeld

Je tijd efficiënt inzetten. Dat is de eerste stap om alle ballen in de lucht te kunnen houden. Daarom is het ook mogelijk vooraf na te gaan wat persoonlijke coaching voor jou kan betekenen. Ik vraag maximaal een kwartier van je tijd. In deze 15 minuten vul je een online vragenlijst in. Na ontvangst van de vragenlijst bespreken we jouw antwoorden binnen een werkdag telefonisch en krijg je een helder beeld of de presentatie en mogelijke persoonlijke coaching voor jou een uitdaging is.

Wat mij zo aanspreekt in jou behandelingen is oprecht geïnteresseerd in de medemens. altijd opzoek naar een oplossing om iemand zo goed mogelijk te helpen. Gedreven en met veel passie doe jij je werk. – Lis

Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Meer informatie