Home » Sport

Sport

Regelmatig sporten of bewegen draagt bij aan een vitaal leven. Dit geeft energie, houdt je veerkrachtig en gemotiveerd.

Sommigen worden we al moe bij het lezen van dit zinnetje. Sport en bewegen is niets voor mij. Voor iedereen is dat persoonlijk. Is sport dan wel zo gezond als het met tegenzin gaat? Natuurlijk kun je een keer uit je comfortzone komen en je overtuiging dat sport niet voor jou is veranderen. Misschien schuilt er dan toch nog een talent in jou op het gebied van sport en bewegen. Fysische vasculaire therapie zou jou kunnen helpen en motiveren om bewegen leuk te vinden.

Ondernemende vrouwen

Zoals eerder is aangegeven, willen wij vrouwen alles en moeten we hierdoor veel ballen in de lucht houden. De ballen waar je vitaal mee kunt blijven, laten we vaak het eerste vallen, sport en bewegen. Door te werken aan behoud van vitaliteit kunnen alle ballen in de lucht  blijven maar dan wel met balans tussen alle ballen, Vrouw in balans

Wat kan fysische vasculaire therapie voor jou betekenen?

De wisselwerking tussen bloedbaan en de cellen is een fundamentele voorwaarde voor de menselijke gezondheid. Het gebruik van fysische vasculaire therapie stimuleert de doorbloeding in de kleine haarvaten, waardoor de wisselwerking toeneemt en daardoor de prestaties van de sporter verbeteren en je immuunsysteem enorm versterkt. Hierdoor heb je minder kans op griep of andere infectieziektes.

Fysische vasculaire therapie helpt ook bij het voorkomen van (sport) blessures, versnellen van het herstel na (sport) blessures en bij het terugbrengen van de regeneratietijden na geleverde inspanning. Dit alles draagt bij aan het verbeteren van je sportieve prestaties en een vitaal leven.

Fysische vasculaire therapie is voor thuisgebruik. Je kunt thuis op eenvoudige en tijdbesparende wijze de therapie toepassen, 2x daags 8 minuten met slechts één druk op de knop.

Ik had nogal wat fysieke klachten en daarnaast ook vermoeidheidsklachten. Voor mij is vertrouwen heel belangrijk en dat heb ik bij jou ervaren. Ook jouw eerlijkheid speelt voor mij een grote rol. Ik wil graag vitaal en fit oud worden. Bij jou is mijn start om dat te blijven/worden begonnen. – Mini

Meer weten?

Wil je meer weten over fysische vasculaire therapie en wat dit voor jou als ondernemende vrouw kan betekenen? Ik vertel je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek of tijdens een van mijn presentatieavonden. Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.