Home »

 

Missie

Uitdragen van mijn passie om meer vitaliteit en gezondheid in de wereld te brengen.

Visie

Door met ondernemende mensen een product in de markt te zetten, kunnen we samen een bijdrage leveren aan de gezondheid van de wereld en anderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door te werken binnen een netwerksysteem met een goed onderbouwde training en een coachingprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, verkoop en marketing. Gericht op van binnen naar buiten werken, dus denken in resultaat.

Kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn Eerlijk, Oprechtheid en Puur werken vanuit het Hart. Dit zijn voor mij altijd belangrijke thema’s, zowel naar mijn klanten en partners toe als de waarden die ik nastreef als ondernemer.

Ik geloof erin dat:

  • Veel meer ondernemende mensen een waarde aan zichzelf, klanten en omgeving kunnen toevoegen;
  • Veel ondernemende mensen meer uit zichzelf kunnen halen, verlangen kunnen verwezenlijken, meer vrije tijd kunnen creĆ«ren, door samen te werken met gedreven ondernemers of ondernemende mensen.

Wil jij ook eerlijk, oprecht en puur werken vanuit het hart binnen de gezondheidssector? Meld je dan aan voor het 13-weekse fundament, informeer naar de mogelijkheden op gebied van coaching of neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!